buddhi yoga

Yoga studio, interior projected and executed in Curitiba, Brazil.

The project was executed in a modernist house where was possible keeping the original floor parquet in massive brazilian timber. The entire stone fireplace and the wooden floor were the inspiration to choosing the natural materials of the furniture and lighting pendants: oak wood and bamboo.
The oak furniture was as a light colour could matches the colour of bamboo and at the same time contrasts with the dark wood flooring, providing a lighter environment for a yoga studio, being able to invest in cheerful colors for the accessories and paintings.

The lighting design project was thought of addressing the natural materials and the relationship with yoga. In addition, developing a luminaire that could provide indirect light was the ultimate goal in creating a sensory and meditative environment according to the type of class.

© 2017 por LAIZ COGO